İZLEDİM


Boş zamanı olanlar için güzel bir film.Jennifer'in canlandırdığı karakter Zoe yaşı geçmiş, hala aradığını bulamamış,bari vaktim geçmeden çocuk sahibi olayım diye bir donörden(sperm bankası) hamile kalıyor.Şansa bakınki aynı gün yukarda gördüğünüz yakışıklıyla karşılaşıyor:)filmde bundan sonra başlıyor.Çok bişey beklemeyin işte çerezlik:)

7 yorum:



balgözlükız dedi ki...

eğlenceliye benziyor,ay valla ağlak filmleri izlemektense gülmeyi tercih ederim :)

Unknown dedi ki...

Cok tesekkur ederim yorumun icin :D Allikmi kullaniyorsun diye sormussun :D EVET talim. Alliksiz asla disari cikmam. Pek fazla makyaj yapmiyorum ama allik is a MUST. Ve sana cok guzel haberim var :D Kullandigim alligi turkiyeden almisdim. Goldenrose Terracotta Stardust 102 :D Degisik degisik renklerden olusan bi allik. Umarim bulursun :D Cok optum

lifegoeson dedi ki...

merak ettim ,komik mi sadece hafif gümlesitiyormu?

prenses dedi ki...

balgözlü evet canım bence bugünlerde gülmeye ihtiyacımız var biraz.keyifli bi film.gerçi bebek olayından soğuyabilirsiniz berbat bi doğum sahnesi var!
tuğba teşekkür ederim canım:)
buhayatgeçmezboyle; eğlenceli bir film bi kaç sahnede bayağı güldüm canım.bide jlo hayranyım onunda etkisi var tabii.izlerseniz yorumlarınızı bekliyorum öpt:)

gunesyuksel dedi ki...

cnm vizyon filmi fln mı? dvd den mi izledin? ben cok koptum ya ilçede hayattan? kacırdım hep filmleri.. meraklandım, severım böle filmleri..

prenses dedi ki...

26 haziranda gösterime gircekmiş canım ben intten izledim dayanamadım:)

Duygu Fedakar dedi ki...

bende izledim çok güzel romantik ve duygusal bi film j.lo nun hamilelik halleri çok tatlı:)